Workshop “Omgaan met moeilijke mensen” door Jaap Bron

Iedereen probleemloos laten meewerken? Makkelijker dan u denkt!

Moeilijke mensen komen overal voor. Ontwijken of negeren is vaak het makkelijkst. Helaas is dat moeilijk in werksituaties: samenwerking vereist nou eenmaal veel onderling contact en kan zenuwslopend zijn. In feite geheel onnodig.

Op 30 oktober geeft Jaap Bron een workshop over het omgaan met moeilijke mensen en leert je een aanpak die altijd resultaat heeft. Moeilijke mensen zoeken namelijk slachtoffers om te manipuleren en hun zin te krijgen.

Hoe laat u ze probleemloos meewerken, zonder lastig gedoe? Dat is veel makkelijker dan u denkt. In deze workshop krijgt u inzicht in deze lastige mensen en met welke eenvoudige handelingen zij u niet alleen geen energie meer kosten, maar ook hoe u ze met u kunt laten meewerken.

Moeilijke mensen zoeken namelijk slachtoffers om te manipuleren en hun zin te krijgen.

Hebt u er genoeg van gemanipuleerd te worden en bent u benieuwd naar de tips van Jaap Bron?

Voor ieder soort moeilijk gedrag is een kant en klare aanpak beschikbaar, die altijd werkt. Tijdens deze workshop worden ze stuk voor stuk behandeld. Daarmee neemt u zelfs de meest notoire dwarsligger de wind uit de zeilen, zonder een gevecht aan te hoeven gaan. Want dat is de insteek van deze workshop: tegengas geven, met behoud van de werkrelatie en de ander in zijn waarde laten.

Aanmelden voor deze workshop betekent ontspannen en doelgericht samenwerken met wie dan ook. Waardevolle kennis waar je niet alleen zakelijk, maar ook privé veel aan zult hebben.

Details:

Deze workshop heeft inmiddels plaatsgevonden. 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. joycekruijff schreef:

    Ik heb deze training gedaan met Jaap en het heeft mij enorm geholpen! Het herkennen van ‘ de sluipmoordenaar’ of ‘ de kleine dictator’ heeft ervoor gezorgd dat ik niet meegezogen word in het gedrag van de ander maar constructief kan blijven. Nu begrijp ik beter het onderliggende doel van mensen met moeilijk gedrag en kan ik eruit blijven waardoor de samenwerking overeind blijft. En ik voel me sterker, want ik voel me niet meer persoonlijk aangevallen: ik doorzie het gedrag en zie dat het niets met mij als persoon te maken heeft, maar met de behoefte van de ander.
    Lastig gedrag heeft geen vat meer op me!

    Like

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s