Veranderen volgens Deelpunt

Vraag jij je wel eens af waarom mooie en nieuwe initiatieven zo vaak niet het gewenste resultaat opleveren? Waarom het niet lukt om de resultaten van noodzakelijke veranderprocessen in stand te houden? En waarom er zoveel energie gewoon wegvloeit na een bruisende start?

De kans is groot dat er geen balans is. Zonder dat jij je het realiseert, kijk je alleen boven de spreekwoordelijke waterlijn. Maar dat is maar een deel van het probleem.

Ons doel is het terugbrengen van balans. In mensen. In teams. In organisaties.

Naar de kern gaan, dat is waar het om gaat. Dat betekent; ónder die waterlijn gaan kijken waar onbalans is. Deelpunt verdiept zich in de moeilijk zichtbare krachten die een grote rol spelen. Dat gaat over normen en waarden. Over vertrouwen. Krachten die een hele grote invloed hebben op de harde kant van jouw team of organisatie; kwaliteit, wendbaarheid en effectiviteit. Ofwel; naar de kern. En dan oplossen.

Veranderen is volgens Deelpunt dus iets heel anders dan er de zoveelste methodiek tegenaan gooien. Veranderen gaat over cultuur. Een methodiek kost geld, tijd en energie, maar levert zelden langdurig resultaat. Tenzij je zorgt voor een uitstekende basis – een cultuur waarin mensen continu hun maximale bijdrage leveren.

Bij Deelpunt gaat veranderen over die basis. En die basis, dat zijn jij en jouw mensen.

Hoe kunnen we jouw team of organisatie weer intrinsiek gemotiveerd krijgen om bij te dragen aan het resultaat dat we allemaal willen?

Hoe kunnen we de manier waarop we ons dagelijks werk met elkaar organiseren zo inrichten dat de kwaliteit is zoals die van ons wordt verwacht?

Hoe kunnen wij een flexibele en wendbare organisatie zijn die kan inspelen op de steeds sneller veranderende wereld?

Onze adviestrajecten zijn kort van duur. We brengen snel in beeld waar ‘m “de kneep” zit. Geen dikke rapporten. Niet eindeloos vergaderen. Geen vaste formats. In combinatie met coaching op jouw werkplek en een minimum aan training lossen we de kernproblemen op en stimuleren we dat leiders en proceseigenaren snel zelfstandig met de nieuwe inzichten aan de slag kunnen.

Ons doel is namelijk om zo snel mogelijk weer te vertrekken. Niet omdat we jou en je organisatie niet leuk vinden. Maar omdat wij geloven dat mensen hun werk zelf kunnen doen en ook wíllen doen.

Heb jij het lef om ons eens naar jouw team, jouw organisatie of naar jezelf te laten kijken?

Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar per telefoon (06 1232 9454) of per mail via info@dlpnt.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Overige informatie: KvK 60684623 BTW NL184719343B02 Algemene voorwaarden vindt u via het menu of via deze link.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s