Nieuw perspectief op plannen van wisselende diensten

Geen gedoe meer met het regelen van flexpersoneel? Hebt u genoeg van de emailterreur om diensten te wisselen? Geen tijd meer kwijt om collega’s van andere afdelingen bereid te vinden om de diensten op uw afdeling rond te krijgen? Dan kan Deelpunt u helpen.

U bent op zoek naar een roostermethode die het ziekteverzuim omlaag brengt. Een methode die preventief werkt en duurzame inzetbaarheid verhoogt. Want veiligheid staat bij voorop, zeker bij kwetsbare diensten. Met onze aanpak wordt het werk wordt gedaan door op elkaar ingespeelde mensen. Mensen met ervaring en bekend met de uitdaging van elke situatie. Zo brengt u bovendien de kosten omlaag.

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat verpleegkundigen die zelf hun rooster kunnen bepalen minder stress ervaren (artikel in Intermediair uit Intermediair, mei 2013). Door de voldoening die de uitdaging en de verantwoordelijkheid van het zelf kunnen en mogen roosteren medewerkers geeft, hoeft u bovendien nog maar zelden te sturen op “plus uren” of “min uren”.

En de roostermakers zelf? Die zijn minder tijd kwijt aan het maken van het rooster dan ooit tevoren. Zo heb je als leidinggevende meer tijd voor jouw eigen taken en hebben verpleegkundigen meer tijd voor directe zorg aan bed bij de patiënt! Zo deelt iedereen in de voordelen van het jaarrooster.

De cyclische roostermethode van Deelpunt helpt u aan een manier om het leiderschap van mensen te stimuleren waarbij medewerkers pro actief samen hun rooster op orde hebben. Zonder dat u bypassmanagement hoeft toe te passen. En u hebt zelf meer tijd voor uw eigen taken.

Meer weten? Klik hier om onze brochure te downloaden. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06 1133 0681 of mailen op info@dlpnt.nl.

5 reacties Voeg uw reactie toe

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s