Leiderschap is een eitje!

eitje leiderschap eenvoudKen je dat; goede plannen, maar niet het gewenste resultaat? Of; je in het zweet werken om vooral positief te sturen op gedrag, maar geen veranderingen zien?

Veel leiders worstelen met dit probleem. Je bent zeker niet de eerste. Maar je kunt er wel voor kiezen dat ‘dit’ de laatste keer was! Want het kan eenvoudiger! Met meer plezier. Met betere resultaten. En met minder inspanning.

De kunst is een ander perspectief.

Je hoeft geen enorme aanpassingen te doen om ziekteverzuim omlaag te krijgen. Je hoeft geen ingewikkelde analysemodellen toe te passen om binnen jouw budget te blijven. En je hoeft zeker geen langdurige trajecten op te tuigen om weerstand om te zetten in werkplezier.

Het mooiste van alles? Dat het echt te combineren is met prettige werktijden en een dosis energie om ook nog wat aan je weekend te hebben.

Kortom; met onze kijk op leiderschap wordt het een eitje.

Natuurlijk klinkt dit veel te mooi om waarvan zijn. Horen we wel vaker. Dat geeft niet. Wij hebben de resultaten gezien en willen die graag met je delen.

Nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte welkom op onze Filevrije Avond in Alkmaar (*). Maak kennis met onze effectieve aanpak. Jij krijgt alle tijd om vragen te stellen. En misschien lossen we samen al een paar problemen op!

We beginnen om 17:00 uur en eindigen om 19:30. Wij zorgen voor de maaltijd en – voor wie langer wil blijven – is er daarna nog een drankje.

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor dinsdag 5 april 2016.

Interessant, maar ik kom niet naar de kennismakingsavond. Ik wil mij wel graag inschrijven voor jullie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Nee, ik heb geen interesse. Geen probleem. Dank je wel voor het lezen van deze mail. We zullen je geen verdere mail sturen.

(*) Na inschrijving ontvang je van ons de gegevens over de locatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s