Kennismaking leiderschap.

kennismaking_header
Ken je dat; goede plannen, maar niet het gewenste resultaat? Je in het zweet werken om positief te sturen op gedrag, maar geen veranderingen zien? Veel leiders worstelen met dit probleem. Jij bent zeker niet de eerste. Maar je kunt er wel voor kiezen dat ‘dit’ de laatste keer was!

Want het kan veel eenvoudiger! Met meer plezier. Met betere resultaten. En met een dosis energie om ook nog wat aan je weekend te hebben.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze kennismakingsmiddag. Dan kun je gratis kunt meedoen aan de workshop “De 6 lades van leiderschap” (t.w.v. € 600,00). Direct inschrijven; klik op deze link.

  • Enorme aanpassingen doen om ziekteverzuim omlaag te krijgen?
  • Ingewikkelde analysemodellen toepassen om binnen budget te blijven?
  • Langdurige trajecten optuigen om weerstand om te buigen?

Allemaal onnodig. De kunst is een ander perspectief.

Dat klinkt natuurlijk veel te mooi om waar te zijn. Horen we wel vaker. Dat geeft niet. Daarom bieden we je nu de kans om zelf kennis te maken met de positief prikkelende ideeën uit onze 3,5 daagse Leiderschapstraining.

Let op! Voor de workshop zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar.

Binnenkort zullen wij deze workshop ook geven bij hogeschool InHolland en voor de jaarcongressen van stichting Lean In De Zorg en Nursing Experience. Daarnaast willen we deze eenmalige workshop voor iedereen toegankelijk maken op 28 september 2017 (13:00-17:00) in Alkmaar inclusief lunch, borrel en een gratis parkeerplaats. *

U kunt inschrijven door op deze link te klikken.

(*) Na inschrijving ontvang je van ons de gegevens over de locatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s