Deelpunt op Nursing Experience

Wij zijn er trots op dat wij op 6 en 7 december workshops mogen verzorgen op het jaarcongres Nursing Experience in Ede over verpleegkundig leiderschap in de praktijk!

Als verpleegkundig leider ben je innovatief. Je bent een rolmodel en oefent invloed uit op het verbeteren van de zorgverlening. Niet afwachten, niet wijzen naar de organisatie of anderen, maar naar jezelf kijken.

Op verpleegafdeling X, bijvoorbeeld, regelen de verpleegkundigen onderling hun rooster. Voor een heel jaar. Zonder tussenkomst van hun leidinggevende. Het resultaat? Geen gaten in het rooster, geen inzet van flexpersoneel en dus altijd de beste kwaliteit voor de patiënt.

In deze workshop prikkelen we je anders te kijken en te overtuigen. Je voelt dat je meer invloed kunt uitoefenen dan je denkt. Hoe krijg je je team en je leidinggevende mee? Met humor brengen we je degelijke theorie en bruikbare inzichten.

En daardoor ga jij sterker de deur uit.

 

Meer weten over onze workshops op Nursing Experience? Klik hier om naar de website te gaan.

Ben je niet aanwezig op Nursing Exoerience? Kom dan eens naar onze kennismakingsmiddag – daar geven we dezelfde workshop in een nog uitgebreidere vorm! Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze GRATIS workshop (t.w.v. € 600,00) vind je als je op deze link klikt.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s