Persoonlijk Leiderschap (1 en 8 december 2017 Haarlem)

2 DAGEN TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Bijna niemand werkt alleen. Maar om goed samen te werken – in jouw team, organisatie of met jouw relaties – zul je zelf je beste Ik moeten zijn.

Deze 2 dagen training in Persoonlijk Leiderschap begint daarom met inzichten in hoe goed jij bent in een groep. Omdat je daarna slimmer, vaardiger en effectiever zult (samen)werken. Daarna zorgen we dat je het lef hebt om te doen wat nodig is. Omdat je daardoor veel krachtiger, scherper en gerichter jouw toekomst zult bepalen.

BIJSLUITER

Als leiderschap een kwestie van kennis zou zijn, dan was de wereld een stuk simpeler. Er zijn meer dan genoeg mensen met een goed stel hersenen. En er zijn nog veel meer boeken, trainingen en workshops om die grijze massa te ontwikkelen.

Daarom kietelen wij veel meer dan alleen je hersenen; voelen en ervaren zijn voor ons net zo belangrijk als begrijpen. Dus hebben we veel gave en (heel) actieve oefeningen in deze twee dagen gestopt. Alles in onze trainingen is er namelijk op gericht je positief te prikkelen en uit te dagen.

Maak je geen zorgen over suffe processimulaties of gefilmde rollenspellen; plezier in een veilige omgeving is gegarandeerd.

TOFFE PEREN DIE JOU VOOR GINGEN:

PROGRAMMA

Dag 1: Goed in de groep

Ook al kom je naar deze training voor jezelf, je bent altijd onderdeel van een groter geheel. Niemand werkt alleen.

Groepen zijn bijna overal belangrijk. En wie altijd alleen maar energie krijgt uit samenwerken, mag nu meteen zijn of haar hand op steken. Want naast energie, is er ook vaak ergernis. Weg focus, vaarwel kracht en over vernieuwing hoeven we het al helemaal niet te hebben…

Daarom geven we je op dag 1 eerst inzichten in hoe goed jij bent in een groep. Omdat je daarna slimmer, vaardiger en effectiever zult (samen)werken.

Jouw directe winst tijdens deze dag bereiken we omdat we het hebben over:

 • Eigenaarschap: ja-maar-zo-ben-ik-normaal-nooit!
 • Teamdynamiek: een groep als orkest
 • Samenwerking: slachtoffer of supermens?
 • Beïnvloeding; invloed en impact óp jou
 • Leiderschap: de 5 Lades naar innovatie

Dag 2: Goed in je vel

Je hebt geen gebrek aan kennis; je weet wel hoe het moet. Die kennis toepassen, is vaak een stuk moeilijker. En zelfs al doe je dat vaak, het levert (als je heel eerlijk bent) slechts soms het resultaat op dat je wilde bereiken.

Deze tweede dag zorgt dat je het lef hebt om te doen wat nodig is. Omdat je daardoor veel krachtiger, scherper en gerichter jouw toekomst zult bepalen.

Jouw persoonlijke groei begint al tijdens deze dag omdat de rode draad zal zijn:

 • Paradigma: ander resultaat = andere basis en input!
 • Kwaliteit: ik zie, ik zie + wat een ander ook nog ziet
 • Normen en waarden: waar ga jij voor en waar sta jij voor?
 • Doelstelling: invloed en impact dóór jou
 • Balans: de Gouden Driehoek van persoonlijk leiderschap

VOOR WIE?

Als je graag keurig in de klas zit, geniet van PowerPoint presentaties, een hand out of cursusboek vol theoretische management-modellen verwacht, dan vind je bij ons niet wat je zoekt.

Als je bovendien hoopt dat wij braaf oplepelen wat je moet weten, vermoeid raakt door inspirerende locaties en rekent op een smakeloos lunchbuffet; kijk dan gerust verder.

Deze 2daagse training is voor mensen die veel plezier willen hebben in persoonlijke ontwikkeling, in zichzelf willen investeren en de moed hebben om naar zichzelf te kijken.

bannerpersoonlijkleiderschapinfo_haarlemdecember

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • De locatie, parkeermogelijkheden en openbaar vervoer informatie maken we zo spoedig mogelijk bekend. Ben je al ingeschreven? Dan ontvang je van ons direct een mail zodra we meer informatie hebben.
 • Inbegrepen zijn lunch en drankjes gedurende beide dagen.
 • Heb je een allergie? Bij jouw inschrijving kun je ons hierover informeren zodat we hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.
 • Op deze training zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing: we gaan uit van wederzijds vertrouwen en voor elke uitdaging vinden we gezamenlijk een oplossing op basis van gezond boerenverstand.

0 sjabloon inschrijven

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s