Persoonlijk Leiderschap (okt 2018)

Als het leven een kwestie van kennis zou zijn, dan was de wereld een stuk eenvoudiger. Meer dan genoeg mensen met een goed stel hersenen. En nog veel meer boeken, trainingen en goeroes om die grijze massa verder te ontwikkelen. Dus niets ligt succes en persoonlijk leiderschap in de weg. Toch..?

Helaas hebben we vaak te maken met druk en manipulatie, in plaats van veiligheid en vertrouwen. Er wordt geoordeeld, waar compassie op zijn plaats is. Slaan we dicht terwijl we actie moeten ondernemen. Of we geven iemand anders de schuld in plaats van zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Om dat te veranderen, heb je niet meer kennis nodig, maar wijsheid. Daarom zijn we in oktober 2018 terug met de hoog gewaardeerde, uiterst prikkelende en zeer effectieve tweedaagse training Persoonlijk Leiderschap.

IS DIT IETS VOOR MIJ?

Het zal je daarom ook niet verrassen dat nog nooit iemand ons heeft gevraagd of wij twee fijne dagen vol theoretische lesstof wilden vullen. Iedereen die onze twee dagen training en coaching Persoonlijk Leiderschap volgt, vraagt om:

 • Beter inzicht in mijn gedrag en dat van anderen;
 • Helder beeld van wat er écht in de weg zit;
 • Krachtiger zijn in waar ik voor sta!

want zij hebben als doel:

 • Effectiever zijn in de keuzes die ik maak;
 • Duidelijker focussen op waar ik voor ga;
 • Sterker van start met wat ik doe!

 

 

 

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Je hebt geen gebrek aan kennis; je weet wel hoe het moet. Die kennis toepassen, is moeilijker. Dat doe je vaak, maar het levert je – als je eerlijk bent – niet altijd het resultaat op dat je wilde bereiken.

En wat heeft dat voor effect op jouw gevoel van grip?

De training Persoonlijk Leiderschap zorgt ervoordat je het lef hebt om te doen wat nodig is. Tijdens deze training werk je vanaf de eerste minuut aan jouw persoonlijke plan. De groei die je al tijdens deze twee dagen bereikt is:

 • Gerichter inzetten op jouw ontwikkeling;
 • Slimmer sturen op jouw kwaliteiten;
 • Innovatiever omgaan met jouw kansen.

Ook al kom je naar deze training voor jezelf, je bent altijd onderdeel van een groter geheel. Iedereen heeft te maken met een gezin, collega’s of belanghebbenden. En wie altijd alleen maar energie krijgt uit samenwerken, mag nu meteen zijn of haar hand op steken.

En hoe beïnvloedt dat jouw focus en vernieuwing?

De training Persoonlijk Leiderschap zorgt er voor dat je jouw eigen wensen én de wensen van de ander scherp op het netvlies houdt. Jouw directe winst in de relatie met anderen na deze training zal groot zijn want jij zult:

 • Scherper zijn op hoe jij wordt beïnvloed;
 • Krachtiger samenwerken naar win-win situaties;
 • Vaardiger toewerken naar een resultaat dat jij wilt.

 

 

 

WAT GA IK DOEN?

Dag 1 – Goed in de groep

Zoals we al schreven: groepen zijn overal belangrijk. Daarom geven we je op dag 1 eerst inzichten in hoe jij bent in een groep. Omdat je daarna slimmer, vaardiger en effectiever zult (samen)werken.

Dag 1 staat daarom in het teken van “goed in de groep” en krachtiger samenwerken naar win-win situaties:

 • Eigenaarschap: ja-maar-zo-ben-ik-normaal-nooit!
 • Teamdynamiek: een groep als orkest;
 • Samenwerking: slachtoffer of supermens?
 • Beïnvloeding; invloed en impact óp jou;
 • Leiderschap: de 5 Lades naar innovatie.

Dag 2 – Goed in je vel

De tweede dag zorgt dat je het lef hebt om te doen wat nodig is. Omdat je daardoor veel krachtiger, scherper en gerichter jouw toekomst zult bepalen.

Tijdens deze dag werk je vanaf de eerste minuut aan jouw persoonlijke plan. Aan het eind van de training stap jij met nieuwe energie de deur uit en weet je wie je bent, wat je dagelijks moet doen om te zijn wie je bent en om te ervaren wat je wilt.

Dag 2 staat daarom in het teken van “goed in je vel” – jouw persoonlijke groei begint al tijdens deze dag omdat de rode draad zal zijn:

 • Paradigma: ander resultaat = andere basis en input!
 • Win-win: ik zie, ik zie + wat een ander ook nog ziet;
 • Normen en waarden: waar ga jij voor en waar sta jij voor?
 • Doelstelling: invloed en impact dóór jou;
 • Actie: je schrijft het Plan van je Leven!

 

 

BIJSLUITER (VOOR WIE NIET)

Onze trainingen worden erg gewaardeerd vanwege onze originele en energieke benadering. Echter, een ‘waarschuwing’ is op zijn plaats.

Vergeet het oplepelen van wat WIJ belangrijk vinden; alles draait om wat JIJ wilt leren. Als je graag keurig in een klas zit, geniet van PowerPoint presentaties, een hand-out of cursusboek vol managementmodellen verwacht, dan vind je bij ons niet wat je zoekt.

Bij ons minimale theorie; waarover wij praten, hebben wij zelf meegemaakt, overwonnen en toegepast.

Leren is bovendien niet slechts een cognitief proces. Daarom kietelen wij meer dan alleen je hersenen; voelen en ervaren zijn net zo belangrijk als begrijpen. Glashelder, to the point en praktijkgericht. Alles is er op gericht je positief te prikkelen en uit te dagen.

Daarom hebben we veel gave en actieve werkvormen in de trainingen en coaching gestopt. En maak je geen zorgen over suffe processimulaties of gefilmde rollenspellen – daar doen we niet aan. Veel plezier in een veilige omgeving is gegarandeerd.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar, wanneer en hoe laat

Vrijdag 5 en 12 oktober 2018 (totale duur hele training is 2 dagen) van 9:00 tot 17:00 uur. Op de laatste dag loopt het tijdens de afsluitende borrel nog wel eens uit :-) 

Groepsgrootte

Wij geloven in de kracht van kleine groepen van 12-16 mensen.

Prijs

Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op via 06 1232 9454 of info@dlpnt.nl om te overleggen over jouw deelnamebedrag. Lunch en lesmaterialen zijn uiteraard inbegrepen in de prijs.

Inschrijven

Om direct een plek te reserveren, kun je gebruik maken van het inschrijfformulier op onze website; klik hier.

Locatie

Deze training op beide dagen zal plaatsvinden in Villa Westend, Velserbroek (bij Haarlem). Het adres is Westlaan 41. Bij deze locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Inbegrepen

Bij de training of het coaching traject zijn alle materialen die je tijdens de dagen nodig hebt, inbegrepen. Omdat wij geloven dat goed eten belangrijk is en slechte koffie/thee strafbaar zou moeten zijn, regelen wij alle versnaperingen inclusief lunch. Heb je een allergie? Dan kan je dit bij jouw inschrijving opgeven zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Meer weten?

Je kunt ons natuurlijk altijd bellen, sms’en, WhatsApp’en (Marc 0612329454 en Emma 0611330681) of mailen (info@dlpnt.nl). Als je ons volgt op Twitter of Facebook, kan je ook gebruik maken van een DM of Messenger.

Algemene Voorwaarden

Voor onze trainingen hanteren wij eenvoudige algemene voorwaarden: wij gaan uit van wederzijds vertrouwen en voor elke uitdaging vinden we gezamenlijk een oplossing op basis van gezond boerenverstand. leiderschap training persoonlijke ontwikkeling

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s