De Ego Show (29 nov 2018)

We’re back!

Nieuw event, zelfde vraag: heb jij (nu) een plan voor je leven?

En nu eerlijk; echt waar? En is dat plan meer dan een vaag idee? Durf je hardop te brullen dat je écht een glasheldere koers hebt bepaald die richting geeft aan al jouw acties? leiderschap training persoonlijke ontwikkeling

Onze ervaring is dat de realiteit nog wel eens een tikkie anders is dan de planning…

Herkenbaar? Dan is het misschien een tijd om je in te schrijven voor De Ego Show. Back by popular demand op 29 november.

Vier uurtjes zonder lamme smoezen duidelijk, direct en daadkrachtig voor jezelf bepalen wat je wilt. Hoe jij je gaat gedragen. En wat je gaat doen om nu eindelijk datgene te bereiken wat je wilt.

Een middag volledige toestemming om alleen maar aan jezelf te denken. Jouw IK een boost geven!

Aan het eind van de dag stap jij met nieuwe energie de deur uit en weet je wie je bent of wilt zijn, wat je dagelijks moet doen om te zijn wie je bent en om te ervaren wat je wilt. Met een actieplan. Met resultaat. En een borrel :-)

Zien we je daar?

Marc & EmmaPraktisch:

  • Deelname aan de workshop is gratis, maar we stellen het op prijs als je een vrijwillige bijdrage wilt geven aan Pand Raak voor hun gastvrijheid.
  • De workshop vindt plaats op 29 november 2018 van 14:00 tot 17:00 uur in Pand Raak in Schagen (Laan 21, 1741 EA Schagen).
  • Gratis tickets kunnen via EventBrite worden aangeschaft. Schrijf je direct in door te klikken op deze link.
  • Voor wie de tweedaagse training Persoonlijk Leiderschap heeft gevolgd, is De Ego Show een uitstekende opfrisser om nog eens – samen met ons – je mission statement, leefregels, goals en acties.
  • Voor wie nog nooit een tweedaagse training bij ons heeft gevolgd, is De Ego Show een uitstekende kennismaking met ons en onze eigenzinnige manier van trainen.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s