De Ego Show

We’re back! Again!

Derde event, zelfde vraag: heb jij (nu) een plan voor je leven?

En nu eerlijk; echt waar? En is dat plan meer dan een vaag idee? Durf je hardop te brullen dat je écht een glasheldere koers hebt bepaald die richting geeft aan al jouw acties? leiderschap training persoonlijke ontwikkeling

Onze ervaring is dat de realiteit nog wel eens een tikkie anders is dan de planning…

Herkenbaar? Dan is het misschien een tijd om je in te schrijven voor De Ego Show. Back by popular demand in Schagen op 4 april 2019.

Vier uurtjes zonder lamme smoezen duidelijk, direct en daadkrachtig voor jezelf bepalen wat je wilt. Hoe jij je gaat gedragen. En wat je gaat doen om nu eindelijk datgene te bereiken wat je wilt.

Een middag volledige toestemming om alleen maar aan jezelf te denken. Jouw IK een boost geven!

  • Voor wie de tweedaagse training Persoonlijk Leiderschap heeft gevolgd, is De Ego Show een uitstekende opfrisser om nog eens – samen met ons – je mission statement, leefregels, goals en acties.
  • Voor wie nog nooit een tweedaagse training bij ons heeft gevolgd, is De Ego Show een uitstekende kennismaking met ons en onze eigenzinnige manier van trainen.


Aan het eind van de dag stap jij met nieuwe energie de deur uit en weet je wie je bent of wilt zijn, wat je dagelijks moet doen om te zijn wie je bent en om te ervaren wat je wilt. Met een actieplan. Met resultaat. En een borrel :-)

Zien we je daar?

Marc & EmmaPraktisch:

  • De workshop vindt plaats op 4 april 2019 van 14:00 tot 17:00 uur in Pand Raak in Schagen (Laan 21, 1741 EA Schagen).
  • Aanmelden kan via onze website.
  • Deelname aan de workshop kost €10. Je betaalt ter plekke – cash mag, pinnen kan. Als je wilt kun je er ter plekke zelfs een factuur krijgen als je dat wilt.
  • Op basis van ervaring weten wij dat veel mensen willen deelnemen aan onze trainingen en workshops. We hebben daarom geregeld wachtlijsten en willen voorkomen dat er enerzijds mensen teleurgesteld zijn om dat er geen deelnameplek meer is en er anderzijds ‘lege plekken’ zijn in de training. We hebben daarom ook voor deze workshop een no show tarief  in het leven geroepen.
    Meld jij je aan en kom je niet of meld jij je binnen 24 uur voorafgaand aan de workshop af? Dan krijg je van ons een factuur van €10 exclusief 21% btw.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s