Jaarrooster

jaarrooster

Plannen van personeel in wisselende diensten betekent in de meeste gevallen een hoop geregel. Niet effectief. Frustrerend. Tijdrovend. Tijd die beter besteed had kunnen worden. Bijvoorbeeld aan directe zorg of dienstverlening aan patiënten of klanten. Bovendien is het geregel dat niet hoort bij het takenpakket. Het is verspilling. En het kost handenvol met geld.

Het kost tijd om gaten op te vullen. Het kost tijd om wijzigingen te registreren. Veelal kost het extra flex personeel. Of je moet de inzet van collega’s van andere afdeling regelen. Die zo op hun beurt hetzelfde probleem krijgen.

In het ergste geval offeren medewerkers vrije tijd op. Zo neemt het stuwmeer aan verlofuren toe. En het ziekteverzuim. Ongemerkt overschrijden we de afgesproken norm aan personeelsinzet met miljoenen per jaar.

De oorzaak? De basis – een solide én flexibele methode om personeel in wisselende diensten in te plannen – is niet op orde. Het jaarrooster van Deelpunt biedt de oplossing.

Het jaarrooster van Deelpunt is aantrekkelijk voor elke organisatie die kwaliteit en effectiviteit wil verbeteren zonder te moeten bezuinigen op personeel.

  • Ziekteverzuim 1,5% onder landelijke norm
  • Minder kosten, meer investeringsruimte
  • Optimale kwaliteit van zorg aan bed
  • Maximale productiviteit
  • Leiderschap naar een hoger niveau
  • Pro-actief en verhoogd eigenaarschap

Onze unieke methode voorkomt het spreekwoordelijke blussen van brandjes en legt op die manier een stevig fundament voor efficiënter functioneren van de hele organisatie. En het mooiste van alles? Iedereen in de organisatie profiteert!jaarrooster

Ben je verantwoordelijk voor het roosteren in jouw organisatie? Klik dan hier om meer te leren over de voordelen.

Ben je leidinggevende en ben je benieuwd welke voordelen onze methode kan hebben voor jouw team?  Dan vind je hier meer informatie.

Ben jij medewerker in een organisatie en zie je het wel zitten om écht jouw eigen rooster te maken? Klik dan hier hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Meer weten? Download dan onze brochure over het jaarrooster. Of mail ons op info@dlpnt.nl

Direct antwoord op je vragen? Bel dan met Emma op 06 1133 0681.

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s