Onze trainingen

Onze trainingen en workshops zijn anders dan je ooit eerder hebt gedaan; actief, prikkelend, effectief. En als je dat wilt, maken we ze gewoon op maat!

Onze trainingen en workshops zijn er:

  • Voor jou (of iemand die je lief is)
  • Voor jouw team of organisatie
     

Voor jezelf (of iemand die je lief is)

Soms loopt het wat minder lekker in jouw leven. Sta je op een kruispunt en weet je niet precies welke kant je op wilt. Of ben je er gewoon aan toe om eens kritisch te kijken naar jezelf en jouw keuzes.

Dan is het tijd om krachtig in te grijpen en jezelf een spiegel voor te houden. Want: het leven is te kort om te klootviolen!

Daarom hebben wij een geweldige belevenis voor je ontwikkeld. De tweedaagse Persoonlijk Leiderschap is een unieke ervaring.

Actief, met een bak humor én diepgang op zoek naar wat jou drijft. Om daar vervolgens een Plan Voor Je Leven op te schrijven zodat je met een scherp gekalibreeerd kompas verder kunt gaan.

Klik hier als je meer wilt weten over de tweedaagse training, workshop en coaching Persoonlijk Leiderschap en benieuwd bent wat anderen die jou voorgingen er van vonden.

Wil je liever direct met ons in contact komen? App of bel naar 0612329454 of check onze overige contactinformatie op onze contactpagina.


Voor jouw team of organisatie

Als de communicatie binnen jouw team krakend en ruisend tot stand komt of de jullie prachtige visie en doelen blijven rustig lonken aan een verre horizon, wordt het dan niet tijd om in te grijpen?

Om patronen te doorbreken hebben wij workshops en trainingen ontworpen die in korte tijd duidelijk maken waar het probleem zit, hoe jullie dat gaan oplossen en hoe die resultaten niet weer door het putje spoelen.

Onze team- en organisatieoplossingen zijn altijd maatwerk en kunnen in lengte variëren van een paar uur tot een paar dagen. De beste start hiervoor is een goed gesprek over waar je last van hebt en welke droom je voor ogen hebt. Je kunt ons nu meteen bellen op 0612329454. Meer contactgegevens vind je op onze contactpagina.

Toch alvast een indruk krijgen? Klik hier om alvast meer te lezen over onze trainingen en workshops voor teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en coaching.


Voor als je denkt dat er iets meer tijd nodig is

Soms is een probleem te complex, bestaat het al heel lang of heeft te hard duwen in een andere richting juist een averechts effect. Dan is het goed iets meer tijd uit te trekken om dingen voor elkaar te boksen.

In plaats van een workshop of training kijken we dan samen naar een passende aanpak voor jouw team of organisatie. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van een programma waarin we concrete impact combineren met een hele integere aanpak.

De beste start hiervoor is een gesprek over waar je last van hebt en welke droom je voor ogen hebt. Lang verhaal kort; laten we dan een afspraak maken. Je kunt ons nu meteen bellen op 0612329454. Meer contactgegevens vind je op onze contactpagina.