Contact

marc kappers deelpuntMarc Kappers

Telefoon 06 1232 9454
Mail marc@dlpnt.nl
LinkedIn

Marc is trainer lean six sigma black belt en heeft ruime ervaring met lean implementaties en teamcoaching in de ziekenhuiszorg en onderwijs. Zijn uitdaging vindt hij in het creatief toepassen van technieken en methoden om het beste resultaat te behalen. De focus ligt altijd op het teruggaan naar de bedoeling – de essentie van jouw organisatie of jouw werk. En, zoals je gewend bent van Deelpunt, staat de mens altijd centraal.


emma brugman wokke deelpuntEmma Brugman

Telefoon 06 1133 0681
Mail emma@dlpnt.nl
LinkedIn

Emma heeft jarenlange ervaring in de verpleeghuis- en ziekenhuiszorg vanuit verschillende functies. Haar uitdaging is medewerkers in hun kracht te zetten en onnodige controlemechanismen overbodig te maken. Emma’s focus ligt op het in balans brengen van een gezonde relatie tussen werk en privé, tussen leiderschap en eigenaarschap. En, zoals je gewend bent van Deelpunt, staat de mens altijd centraal.U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen.


Ons vestigingsadres is: Koelmalaan 350 (unit 1.04a), 1812 PS Alkmaar. Digitaal kunt u ons vinden op meerdere plekken; Facebook, Instagram (als emma_dlpnt) en Twitter (voor LinkedIn profielen; zie onze bio’s). Deelpunt is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70666601. Onze Algemene Leveringsvoorwaarden kunt u vinden op onze website door te klikken op deze link.  Onze portretfoto’s zijn gemaakt door Mireille Molenaar.

 

Reageer/Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s